Arden EL-service - din lokale elektriker

Elektriker i Arden

Kvalitetsløsninger til den bedste pris

Datainstallationer

Eksperter i datainstallationer

Elsalg Arden

EL SALG butik med stort udvalg

elektriker med døgnvagt

Vi har døgnvagt –
98 56 16 66

Sikring og overvågning

Det handler om overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen. Så du og din familie eller medarbejdere kan føle sig...

Energioptimering

Vi arbejder med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vores filosofi er, at vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lil...

El-installation

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger....
Ladestander-med-din-lokale-elektriker

Ladestander til din elbil

Der er mange fordele ved at have sin egen private ladestander.

Er du elbil-ejer, så tryk på knappen og læs, hvorfor du bør få os til montere din nye ladestander ved dit hjem eller virksomhed!

Kontakt os i dag, og fortæl os om dine behov omkring din nye ladestander – så finder vi den rigtige løsning til dig.

Transientbeskyttelse

Er dit hjem eller din virksomhed sikret mod lynnedslag?

For mange kan det have store økonomiske omkostninger, når et lyn slår ned, og de elektroniske systemer og el-apparater går ud. Derfor er det vigtigt med transientbeskyttelse.

Som autoriseret el-installatør i Arden i Himmerland, kan du trygt ringe til os på 📞 98 56 16 66 – vi har bred erfaring med transientbeskyttelse både til private, men også inden for erhverv og landbrug, hvor det er lovpligtigt.

Sikring og overvågning

Sikring af dit hjem – med tyverisikring og alarmsystemer

Vil du gerne sikre dit hjem mod indbrud så kan Arden El-service A/S i Arden hjælpe dig med valg af tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning, som passer perfekt til dit hjem. Alarmerne er samtidig brugervenlige, så børn nemt kan bruge dem.

Kontakt os på 📞 98 56 16 66 eller på el@arden-el.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Elektriker Arden | Arden EL-service – din professionelle el-installatør

Her hos Arden EL-service A/S i Arden har vi både en professionel elektriker virksomhed og EL-salg butik med salg af hårde hvidevarer, små-el og lamper.

Vores specialuddannede og erfarne elektrikere kan hjælpe dig med alle typer af el-installationer, og vi har døgnvagt, så du kan ringe 24 timer i døgnet. Vores elektrikere kører fra Arden. Der er ingen opgaver der hverken er for små eller store. Om du som privatperson har brug for en elektriker i 2 timer eller du er en virksomhed, der skal have omlagt hele din belysning til LED og derfor har brug for flere elektriker og el-installatører så er vi det rette valg. Vi har mere end 50 år i faget som el-installatør med kunder i Arden og omegn.

Hos Arden EL-service udfører vi alle slags el-installationer, herunder IT- og EDB-løsninger, og installationer i nybyggeri, erhvervsbyggeri og tilbygninger.

Som medlem af TS-gruppen kan vi desuden trække på et landsdækkende netværk af elektrikere og el-installatører i elfaget, så der er ikke den el-opgave, som vi ikke kan løse.

Kontakt os i dag på ☎ 98 56 16 66 eller el@arden-el.dk og vi kontakter dig snarest!

 

Elektriker i Arden med døgnvagt – 24/7 året rundt.

Hos Arden EL-service sidder vi klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Vores elektrikere rykker ud med det samme, 24 timer i døgnet i Arden.

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores døgnvagt telefon ☎ 98 56 16 66. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende i Arden og omegn

 

Kontakt din lokale elektriker i Arden

Har du brug for en effektiv, grundig og kvalitetsbevidst el-installatør eller elektriker i og omkring Arden, der altid står klar til at rykke hurtigt ud? Så kontakt Arden EL-service i dag på vores hovednummer 24 timer i døgnet ☎ 98 56 16 66 – Vi kan også træffes på el@arden-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Professionel og aut. elektriker firma i Arden, Hadsund og Støvring

I årenes løb har vi løst mange forskellige typer af el-opgaver for både privat- og erhvervskunder i Arden og omegn. Vi har alt fra faste aftaler på service med en række virksomheder til hus-elektrikere hos andre.

Vores elektrikere og el-installatører ved Arden El-service går ind for høj faglighed, service og kvalitet. Vi bestræber os altid på, at leverer løsninger til en fornuftig og transparent pris.

Vi er din lokale elektriker i Arden og med os, kan alt næsten lade sig gøre, når det gælder el-arbejde. Over en kop kaffe, finder vi i samarbejde, den helt rigtige løsning til dit behov og dit problem. Kontakt os på ☎ 98 56 16 66 eller el@arden-el.dk.

Hos Arden El-service A/S tager vi alle opgaver ind – uanset om din opgave er stor eller lille og typen af opgaven.

Kontakt din lokale elektriker i Arden, Hadsund og Støvring

Har du brug for en effektiv, grundig og kvalitetsbevidst elektriker eller el-installatør i og omkring Arden? Så tag kontakt til os allerede i dag på ☎ 98 56 16 66 – du kan også komme i kontakt med os ved at skyde en e-mail afsted til os på el@arden-el.dk eller ved at udfylde formularen her på vores hjemmeside og vi vil gøre vores bedste for at vende tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan få en elektriker ud til dig.